Utama > Uncategorized > Peristiwa JOHOR Sana-sini (Today)

Peristiwa JOHOR Sana-sini (Today)


PENGERANG – “Masjid Kg Sg Kapal, salah satu daripada berbelas Masjid, Surau dan Tokong yg akan lenyap di Pengerang. Antara masjid tertua di Pengerang. Rumah Ibadat punah, kubur dipindahkan, sekolah dan berbagai kemudahan asas bakal lebur…..

“Atas nama pembangunan, pertimbangan kemanusiaan dan masadepan diabaikan. Semuanya kerana WANG. 55 TAHUN MERDEKA, JANJI DIKHIANATI,” kata Mazlan Aliman, Timbalan Pesuruhjaya PAS Johor dalam Facebook rasminya.

 

 

JOHOR BAHRU – “Bersama Imam Masjid Rumah Mara Kempas,” kata Suhaizan Kaiat, Ketua Dewan Pemuda PAS Johor.

 

 

 

 

 

SHAH ALAM – “Sekilas kenangan bersama kepimpinan tertinggi Wanita Pakatan Rakyat dalam Majlis Dinner Pelancaran Agenda Wanita Pakatan Rakyat 13 September 2012 di Shah Alam..Saya di sebelah YB Mumtaz, sebaris dengan YB Zailah,YB Choong Eng ,Pn. Dayangku Intan, YB Gan Pei Nei dan kepimpinan wanita lain,” kata Normala Sudirman, Exco Dewan Muslimat PAS Pusat.

 

 

MERSING – “Selepas Kuliah Maghrib di Surau Hj Ali Uda Tanjung Mersing mlm tadi…ambik kesempatan menyampaikn sumbangn jersi futsal kpd anak-anak muda yg selalu bersama dlm sesi kuliah maghrib…

“sebagai penghargaan dn galakkn kpd anak2 mereka terus akrab dan bersama mengimarahkn serta memakmurkn rumah Allah…” Orang Muda Geng Kite”, kata Ustaz Azam Abdul Razak, Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS Johor.

 

 

PONTIAN – “MARHABAN Majlis Guru PASTI Pontian hari ini mengunjungi rumah Timbalan Pengerusi PASTI Pontian di Benut.\

“Bertujuan untuk mengeratkan silaturrahim mendorong program ini dijayakan,” kata Admin Facebook Mtd PAS Benut.

 

 

 

PASIR GUDANG – “Admin bersama-sama dengan masyarakat Permas Jaya dalam masjlis rumah terbuka Pas Cawangan Permas Jaya di PASTI Permas Jaya…terima kasih pada ajk Pas Permas kerana telah menjayakan majlis rumah terbuka tersebut…Takbir…!,” kata Facebook Pas Cawangan Permas Jaya.

 

 

 

PONTIAN – “NASIR Prayitno Thum, Ketua Lajnah Perpaduan Nasional Pemuda PAS Johor diberi peluang menyampaikan Tazkirah dalam bahasa Mandarin kepada kaum Tionghua yang turut serta dalam kemuncak Marhaban Perdana malam ini,” kata Admin Facebook Mtd PAS Benut.

 

 

PONTIAN – “Kempen “Turunkan Harga Kereta” antara tawaran Pakatan Rakyat telah pun sampai ke Parlimen Pontian. Tunggukan kedatangan mengenai penerangan tentang kempen ini di tempat anda,” kata Admin Dpp Kaw Pontian.

 

 

 

  1. Photo: LIPUTAN Program Leman Raja Lawak dan Adam Hamid Di Benut. Ada satu kejutan yang akan diumumkan oleh kedua selebriti itu nanti insya Allah. Saksikan ceramahnya malam ini di Parit Betak.

    PONTIAN – “LIPUTAN Program Leman Raja Lawak dan Adam Hamid Di Benut. Ada satu kejutan yang akan diumumkan oleh kedua selebriti itu nanti insya Allah. Saksikan ceramahnya malam ini di Parit Betak,” kata Facebook Mtd PAS Benut.

Advertisements
Kategori:Uncategorized
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: