Utama > Uncategorized > ‘Kali ini pasti tukar’ sasar kehadiran 25,000 orang

‘Kali ini pasti tukar’ sasar kehadiran 25,000 orang


JOHOR BAHRU – Penganjur program Ceramah Perdana Merdeka Rakyat menyasarkan kira-kira 20,000 hingga 25,000 orang akan hadir yang dijadualkan pada 20 Oktober nanti di pekarangan pusat membeli belah Sutera Mall, Skudai.

Pengerusi sambutannya, Datuk Dr Chua Jui Meng berkata, pihaknya menjangkakan akan menerima kehadiran teramai dan terbesar dalam sejarah kehadiran parti itu di negeri ini.

Jui Meng yang juga Pengerusi PKR Johor berkeyakinan dengan bersandarkan dari pertanyaan orang mengenai panel ceramah tersebut.

”Senarai penceramah yang sudah memastikan kedatangan adalah Datuk Seri Anwar Ibrahim; Lim Kit Siang; Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu; Setiausaha Agung PKR, Saifuddin Nasution Ismail; Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar; Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub; AJK Kebangsaan DAP, Liew Chin Tong, Ahli MPP PKR, Dr Lee Boon Chye; Ahli MPP PKR, Dr Xavier Jayakumar dan saya sendiri,” katanya dalam satu kenyataan.

Terdahulu, program yang akan berlangsung jam 8.00 malam itu telahpun diberikan permit oleh pihak berkuasa, kata Steven Choong, Pengarah Pilihan raya Keadilan Negeri (JPRN).

”Kita sudah lama perolehi permit dan polis akan memberikan kerjasama. Selain itu, kita telah menyediakan lebih 100 petugas keselamatan untuk bekerjasama dengan polis.

”Kami berterima kasih kepada pihak polis Daerah Johor Bahru Utara kerana siapkan semua kertas kerja dan keluarkan permit dalam masa lima hari daripada permohonan,” katanya lagi.

Kategori:Uncategorized Tag:
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: