Utama > Uncategorized > Anak muda Pontian bersama PAS?

Anak muda Pontian bersama PAS?


PONTIAN – Kehadiran lebih 600 anak muda dalam Kejohanan FUTSAL Dewan Pemuda PAS Kawasan Pontian di dewan Futsal, di sini semalam, petanda golongan itu tidak kekok dengan PAS.

Menurut Setiausahanya, Firdaus Jaafar,  Taklimat Futsal dan Cabutan Undi telah selesai dengan jayanya dilakukan dua malam sebelumnya dengan penerima penyertaan yang menggalakkan.

”Sebanyak 50 pasukan yang bertanding dan kira-kira 600 orang anak muda akan membanjiri tempat pertandingan,” katanya dalam satu kenyataan.

Sementara itu, Dr Ungu Mohd Noor Ungku Mahmood, Penyelia Pusat Aduan Rakyat (PAR) Pulai Sebatang memberitahu, berikutan dengan penyertaan yang memberangsangkan, pihaknya akan mengadakan siri berkala sehingga ke peringkat merebut piala pimpinan di peringkat Pontian.

“Terima kasih kepada DPP Kawasan Pontian serta semua pihak. Terutama orang muda yang menjayakan program yang julung kali diadakan. Sokongan anda telah merangsang kami untuk menganjurkan beberapa siri pertandingan berkala. Termasuk cadangan mewujudkan piala pusingan pimpinan.

“Jika tidak dihadkan kepada 50 pasukan, sudah pasti lebih banyak lagi yang akan menyertainya. Dua gelanggang digunakan secara serentak. Pengadil berkelayakan dari kesatuan Pengadil Negeri Johor,” katanya lagi.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Advertisements
Kategori:Uncategorized Tag:
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: