Utama > Uncategorized > Permainan politik ‘budak kecil’ Umno.

Permainan politik ‘budak kecil’ Umno.


SEMPENA siri Jelajah Negara Berkebajikan Negeri Johor pada hari ahad lalu, Ahli pimpinan Pas yang diketuai oleh Tuan Guru Haji Hadi Awang mengadakan ‘road tour’ untuk melihat kepada pembangunan di sekitar negeri Johor serta melawat ke tempat-tempat yang sedang dinaik taraf, lapor penulis blog Nazliah.

Katanya blogger itu lagi, Presiden Pas, Tuan Guru Haji Hadi Awang memberikan perhatian dalam projek-projek pembangunan johor serta menghadiri program bersama rakyat di Dewan Pengerang dengan memberikan sedikit Taujihat kepada para tetamu yang hadir.

“Hadirin yang hadir dalam program tersebut memenuhi dewan Pengerang. Mereka datang dengan penuh semangat untuk bersama-saman merasai kebersamaan dalam perjuangan pimpinan Pas.

“Ketika melakukan sedikit tinjauan ke tempat-tempat terlibat, Tuan Guru Haji Hadi Awang juga meninjau sebuah rumah ahli pas yang dibaling cat oleh parti lawan. Dinding rumah juga dicalari dan disimbah cat, tidak kurang juga keretanya.  Permainan politik UMNO yang ‘kebudak-budakan’ semakin terserlah.

“Mereka hanya suka memuaskan nafsu dan merasai kemenangan mengikut kehendak hati sendiri. Tuan Guru Haji Hadi Awang turut menyatakan rasa kesalnya dengan kejadian tersebut. 

“Mereka tidak akan mudah memberikan kemenangan kepada pihak Pas dengan poitik yang bersih,” lapornya lagi yang di hantar kepada ibn bacoks semalam.

Advertisements
Kategori:Uncategorized Tag:
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: