Utama > Uncategorized > Pembangkang datang bermusim : kata Hasni disanggah

Pembangkang datang bermusim : kata Hasni disanggah


image

PONTIAN – PAS Benut menyanggah kenyataan yang dikeluarkan oleh Datuk Ir Hasni Mohammad, calon Barisan Nasional DUN Benut pada 23 April lepas di Sinar Harian yang menyatakan kelibat pembangkang hanya didakwa muncul setiap kali musim pilihan raya.

Menurut Setiausahanya, Zainubzabha Baharom, Hasni tidak wajar mengeluarkan kenyataan itu kerana rakyat di DUN ini sudah begitu arif dengan sikap ‘liat’ bekas ADUN itu turun padang.

“Kami sudah bekerja hampir empat tahun menyelami denyut nadi rakyat. Kami mempunyai track rekod tersendiri. Lebih 30 laporan gerak kerja dimuatkan di akhbar dan ratusan laporannya di internet. Lebih 50 aduan rakyat yang diterima. Ratusan urusan sumbangan kebajikan. Beberapa aktiviti gotong royong bagi menyempurnakan projek terbengkalai.

“Yang terbaru, kami berjaya menyempurnakan membaiki rumah bernilai RM3000 seorang ibu tunggal di Parit Mansor yang dijanjikan oleh pihak berkenaan bagaimanapun janji tinggal janji. Atas rasa keprihatinan, kami berjaya mengumpulkan RM10,000 dan membaiki rumah secara bergotong royong dan siap hanya seminggu. Kami buktikan dan boleh dilihat laporannya di media.

“Kami cabar beliau supaya dapat keluarkan seberapa banyak keratan akhbar dan laporan aktiviti beliau turun padang sepanjang bergelar ADUN Benut sebelum ini. Justeru, cermin diri sebelum berkata-kata,” katanya ketika dihubungi.

Advertisements
Kategori:Uncategorized Tag:
  1. JIWA HAMBA
    April 24, 2013 at 1:38 am

    Reblogged this on jiwa hamba.

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: