Utama > Uncategorized > Faizi simpati dengan Pengerusi GPAS

Faizi simpati dengan Pengerusi GPAS


KLUANG – Khairul Faizi Ahmad Kamil, Yang Dipetua PAS Kluang dengan nada sinis menyampaikan rasa simpati terhadap Pengerusi Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (Gaps) Hamidzun Khairuddin dalam satu kenyataannya semalam.

Menurutnya, kenyataan Hamidzun ini berkemungkinan antara penyebab pengundi Selangor menolak Barisan Nasional dalam Pilihan raya Umum (PRU) 13 yang lalu.

“Sebab itu agaknya BN makin ditolak di Selangor,” katanya yang juga Setiauaha Dewan Pemuda PAS Malaysia dalam satu kenyataan yang di hantar kepada Ibn bacoks semalam.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas kenyataan Sebuah NGO meminta supaya kerajaan menyekat laman sosial Facebook seperti yang dilakukan di Iran dan China bagi membendung sebarang perbuatan atau tindakan yang boleh menggugat keamanan negara.

Sinar Harian semalam melaporkan Pengerusi Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (Gaps) Hamidzun Khairuddin berkata, tindakan itu perlu difikirkan kerana terdapat pengguna yang menggunakan laman itu untuk menyebarkan fitnah, menghina agama dan kaum serta mencaci-maki pemimpin negara.

Advertisements
Kategori:Uncategorized Tag:
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: