Utama > Uncategorized > UMNO Johor gagal?

UMNO Johor gagal?PONTIAN – Kenyataan Menteri Besar Johor Datuk Seri Khalid Nordin Nordin secara terbuka untuk memulakan gerak kerja membangunkan negeri Johor bermula dari kawasan yang diwakilinya termasuk Pasir Gudang menunjukkan kegagalan pemimpin UMNO selama ini dalam membawa kemajuan mengikut perancangan.

Dr Ungku Mohd Noor Mahmood, Penyelia Pusat Aduan Rakyat (PAR) Pulai Sebatang berkata, Pasir Gudang sudah puluhan tahun di bangunkan, tetapi masih gagal mencapai tahap seiring dengan usia kelahiran nya . Antara yang tidak pernah selesai ialah kesesakan lalu lintas yang sinonim sejak dulu.

“Jika masih berlegar terhadap perkara asas seperti jalan raya, rumah rakyat yang gagal di selenggara di seluruh negeri Johor, di sebalik sibuk menumpukan projek mega berkepentingan akan menjarakkan lagi jurang perbezaan di sudut taraf kehidupan rakyat dan pembangunan ” bandar di luar bandar “.

“Semoga MB Datuk Khalid Nordin tidak dilihat ” buyers ” hanya fokus di lokasi yang berkepentingan . ALLAH SELAMATKAN JOHOR,” katanya dalam satu kenyataan.

Advertisements
Kategori:Uncategorized Tag:
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: